Graffiti teambuilding workshop en bedrijfsuitje

Samen graffiti spuiten is een ideale teambuilding workshop voor uw bedrijf.

Creatieve teambuilding workshop

Graffiti spuiten als bedrijfsuitje en personeelsuitje.

Op zoek naar een creatieve activiteit voor uw volgende bedrijfsuitje? Graffiti spuiten als teambuilding workshop voor uw bedrijf of organisatie past perfect binnen elk Personeels- en bedrijfsfeest.

Het maken van een groot graffiti kunstwerk is een groepsproces en zodoende is graffiti een ideale teambuilding workshop. Er moet namelijk intensief worden samengewerkt om tot een mooi resultaat te komen; bij het maken van het ontwerp, het bepalen van de kleurencombinaties en het uitvinden welke van de deelnemers bepaalde technieken het best on de knie heeft. Een graffiti bedrijfsuitje is dus ideaal om de samenwerking tussen collega’s onderling te stimuleren.

Tijdens de graffiti teambuilding workshop zijn de deelnemers creatief bezig. Wij proberen u tijdens onze graffiti workshop deze positieve en stimulerende eigenschappen van graffiti zo goed mogelijk te laten ervaren en samen met u toe te werken naar een fantastisch eindresultaat. Wij verzorgen een graffiti bedrijfsuitje voor zowel grote als kleine gezelschappen en het is mogelijk om op diverse ondergronden zoals canvas of papier te werken.

De deelnemers ontdekken tijdens de teambuilding workshop meer over de oorsprong van de graffiti kunst. Ze leren de opbouw van een graffiti letter diverse spuittechnieken. Onder begeleiding van ervaren graffiti artiesten zullen zij binnen een korte tijd hun eigen kunstwerk maken. Tijdens dit graffiti bedrijfsuitje maken de deelnemers gebruik van professionele kwaliteit spuitbussen en kunnen wij beschermende kleding verzorgen en handschoenen verzorgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een graffiti bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen