De leukste graffiti workshop!

Graffiti spuiten met een graffiti workshop stimuleert creativiteit voor jong en oud.

Graffiti workshop

Een graffiti workshop van Klaver5 is een super leuke belevenis.

Bent u op zoek naar een leuke, originele en vooral ook creatieve activiteit voor uw bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een andere gelegenheid? Dan is een graffiti workshop misschien wel de activiteit waar u naar op zoek bent!

De workshopleiders van Klaver 5 zijn ervaren specialisten in het verzorgen van graffiti workshops. Wij verzorgen graffiti workshops voor particulieren, scholen en bedrijven door heel Nederland en in Berlijn. Tijdens deze workshops laten wij u op een speelse manier kennismaken met de beginselen van het schilderen met spuitbussen. 

Zelf een graffiti kunstwerk maken tijdens een echte graffiti workshop.

Een graffiti workshop is voor jong (vanaf 8 jaar) en oud een erg leuke en zeer goede manier om creativiteit, durf en assertiviteit te ontwikkelen en te stimuleren. Bovendien is het gewoon ook erg leuk om te doen! Daarnaast is een graffiti workshop een bijzonder goede teambuilding activiteit aangezien er bij het maken van een ontwerp en het bepalen van de kleurencombinaties intensief samen moet worden gewerkt om tot een mooi resultaat te komen.

Wij proberen u tijdens onze graffiti workshop deze positieve en stimulerende eigenschappen van graffiti zo goed mogelijk te laten ervaren en samen met u toe te werken naar een fantastisch eindresultaat. Wij verzorgen graffiti workshops voor zowel grote als kleine gezelschappen en het is mogelijk om op diverse ondergronden zoals canvas of papier te werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een graffiti workshop op maat!

Offerte aanvragen